sâmbătă, 24 octombrie 2009

A venit toamna...

A venit vremea urâtă şi frigul şi călătoriile parcă nu mai au acelaşi famerc ca vara... Poate că ăsta e şi motivul pentru care nu am mai scris de mult. Un site de ...cultură urbană feminină :) m-a ,,îndemnat,, însă să mă trezesc din amorţire şi să scriu un post despre cum să stai îmbrăcat în casă în anotimpurile friguroase....Hmm...

Aş sta îmbrăcată în gândurile despre vară ca să simt din nou soarele pe piele, să simt din nou căldura naturii care nu se compară cu cea a şemineului. Aş sta învăluită de amintirile despre culoarea veselă a cerului, despre lumina caldă a zilei şi frăgezimea frunzelor verzi. Aş adăuga, pentru prospeţimea veşmântului, un pic din mireasma florilor înflorite şi aş pune în jurul gâtului un val din răcorea serilor din iunie. Şi m-aş parfuma cu esenţa sărată a mării ca să nu uit de ea nici iarna. E...destul de confortabil, zic eu :) pentru o seară de toamnă petrecută în casă cu gândul la vara ce va veni.

5 comentarii:

 1. minunat! mi-ai citit gandurile. dar sa stii ca si toamna are farmecul ei.

  RăspundețiȘtergere
 2. sunt sigura ca acest concurs a fost un fake si v-ati inteles... in fine

  in concurs era vorba despre cum ne imbracam acasa nu despre compuneri literale

  RăspundețiȘtergere
 3. despre ce concurs este vorba?ce curioasa sunt...of.scuze.ce mai faci?mi-a placut comentariul lui "alex".cine o fi, oare?

  RăspundețiȘtergere

Scrie-mi părerea ta!